Vraag nu gratis offertes aan!

   
Soort beveiliging*
Type aanvraag*

Naam: *
Titel:
Telefoonnummer: *
Bij voorkeur bellen:


Email adres: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Beveiliging nodig?

Snel en eenvoudig offertes bij
meerdere beveiligers aanvragen

Meer over beveiliging


Beveiliging is iets wat de laatste jaren steeds belangrijker wordt geacht. Zowel het bedrijfsleven als particulieren treffen steeds vaker voorzorgsmaatregelen om de veiligheid in hun bedrijfspand / -omgeving of woning te garanderen.

Bij beveiliging denkt men al snel dat dit er is om criminelen te weren een misdaad te begaan. In algemeen opzicht is dit ook zo, maar beveiliging is veel meer dan dat en komt tegenwoordig op diverse manieren terug in de samenleving. Onderstaand krijg je een indruk voor welke omstandigheden beveiliging kan worden ingeschakeld of dat het een oplossing kan bieden.

 • Systemen en installaties
  Beveiligingssystemen en –installaties zijn voornamelijk bedoeld om te voorkomen dat een bezitting gestolen of bewust beschadigd wordt. Objecten die beveiligd kunnen worden met een beveiligingssysteem zijn bijvoorbeeld afgesloten terreinen, een woning/pand en/of luxe goederen zoals auto’s en boten.

 • Camerabeveiliging
  Camerabeveiliging wordt zowel zakelijk als privé ingezet. Tegenwoordig kom je camerabeveiliging tegen in winkels, horeca, bedrijven(terreinen) stadcentra en woningen. Camerabeveiliging werkt preventief, ongenode gasten laten objecten bewaakt door camera’s links liggen omdat het beeldmateriaal simpel kan worden overgedragen aan politie.

 • Brandbeveiliging
  Brandbeveiliging is een al om bekend beveiligingsthema. Alle zaken die kunnen worden ingezet ter voorkoming of ter bestrijding van brand behoren hier toe. Beveiligingsbedrijven kunnen je adviseren over hoe een bedrijfspand of woning zo in te richten dat het optimaal “brandproof” is. Op deze manier wordt getracht een risicovolle branduitbraak op de juiste wijze te reguleren.

 • Objectbeveiliging
  Met objectbeveiliging wordt een object (zoals een bedrijfsunit) fysiek beveiligd. Naast het gebruik van bijvoorbeeld een beveiligingsinstallatie, zullen er ook altijd beveiligingsmedewerkers aanwezig zijn om de beveiliging in of rondom een object te garanderen. Tevens vervullen zij veelal taken als sleutelbeheer, bezoeker registratie en toegangscontrole.

 • Evenementbeveiliging
  Beveiliging die wordt ingezet op een evenement zal daar voornamelijk een preventieve rol vervullen. Evenementbeveiliging is er om onlusten te voorkomen en eventueel in te grijpen wanneer onveilige omstandigheden voor het publiek (dreigen) te ontstaan.

 • Manbeveiliging
  Manbeveiliging, ook vaak persoonsbeveiliging genoemd, wordt ingezet wanneer een persoon een dusdanig risico loopt dat zijn of haar gezondheid bewust beschadigd kan worden. Hierin zijn diverse niveaus vast te stellen waarop de wijze van beveiliging wordt aangepast.

Veiligheid speelt dus een grote rol in onze samenleving en er zijn tal van preventieve maatregelen te nemen waarmee je risico’s uit de weg kunt gaan.

Wanneer je over wilt gaan tot preventieve maatregelen ten aanzien van veiligheid, wees je er dan wel van bewust dat je het risiconiveau goed hebt ingeschat. Ben je hier niet zeker van dan kun je dat aangeven bij het beveiligingsbedrijf binnen het gebied waarvoor jij denkt preventieve maatregelen te moeten nemen. Op deze manier kunnen de beveiligingsbedrijven jou een passend pakket aan maatregelen bieden.

Wacht daarom niet langer en vraag nu gratis offertes aan bij diverse beveiligingsbedrijven.